Dweilorkest 94½
 

Algemeen | Historie | Rhedense Dweildag

Dweilorkest 94½ is een van de onderdelen van de vereniging March & Showband Rheden en dankt haar naam aan de periode waarin zij is ontstaan, namelijk in juni 1994. Swingend, muzikaal en bovenal plezier is wat de boventoon voert binnen dit dweilorkest. De groep bestaat uit muzikanten en “oudgedienden” van het seniorenkorps. De bezetting bestaat uit trompetten, saxofoon, baritons, trombones, sousafoons en slagwerk.

Repertoire:
Het repertoire van
Dweilorkest 94½  is zeer divers. Bekende hits van nu en zeker ook swingende gouwe ouwe ontbreken niet. Ook verzorgd dit dweilorkest maar al te graag thema-optredens, bijvoorbeeld tijdens dweildagen. Dweilorkest 94½ staat bekend om haar thema-optredens, bijvoorbeeld tijdens dweildagen. In het verleden brachten de muzikanten bijvoorbeeld tiroler-, oranje-, toppers- en kindersets.

Optredens:
Dweilorkest 94½ treedt op in en buiten Rheden tijdens allerlei feesten, partijen, bruiloften, carnaval, braderieën, dweildagen of op speciaal verzoek; niets is muzikanten te gek. Zodra de Sinterklaas ons land aandoet breekt een drukke periode aan. Dweilorkest 94½ biedt dan namelijk haar muzikale diensten aan om dit grote kinderfeest onvergetelijk te maken! Gebruik maken van onze muzikale diensten? Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden!

Repetitie:
Dweilorkest 94½ kent momenteel geen vast repetitiemoment, maar er wordt doorgaans gerepeteerd op een doordeweekse avond of op zondag. De repetitie vindt dan in het eigen clubgebouw ‘de Muziekhal’, gelegen aan de IJsselsingel 17 te Rheden.

Meedoen?
Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe muzikanten voor uitbreiding van ons dweilorkest. Dat kan als:


·                    
je muzikant bent waarbij plezier hoog in het vaandel staat;
·                    
je enigszins muzikaal-theoretisch onderlegd bent (diploma’s zijn niet verplicht), of ervaring hebt in soortgelijke orkesten;
·                    
je het leuk vindt om actief deel te nemen aan alle soortige optredens.

   
 
   
 
   
 
Agenda      
Datum Optreden Locatie Informatie
Zaterdag 25-04-2015 Posbank 6x6 Rheden Definitief
Zaterdag 20-06-2015 Schaapscheerdersfeest Rheden Definitief
Zondag 28-06-2015 Rhedense Dweildag Rheden Definitief
Zondag 27-09-2015 Posbankloop Rheden Definitief
           
           
 

 

 

© March & Showband Rheden | Postadres: Postbus 17, 6990 AA Rheden | Bezoekadres: IJsselsingel 17, 6991 ZP Rheden | E-mail: info@march-showbandrheden.nl | Privacy Policy