Events

Rhedense Dweildag | Taptoe Rheden | Play-inn & Jeugd Taptoe Rheden

De geledingen van March & Showband Rheden treedt niet alleen op op uitnodiging maar is ook (mede)-organisator van verschillende terugkerende evenementen. Hierbij kunt u denken aan de jaarlijkse Palmpaasoptocht in Rheden, maar ook de jaarlijkse Rhedense Dweildag. Deze evenementen trekken voornamelijk bezoekers uit de regio. March & Showband Rheden organiseert ook evenementen die toonaangevend zijn voor de mars- en showsector. In het bovenstaande menu kunt u een keuze maken uit deze evenementen. Op die pagina's vindt u meer informatie over deze succesvolle evenementen.
 
Het eerstvolgende evenement is:
 
Rhedense Dweildag

Op zondag 26 juni 2016 vindt de 18e editie van de Rhedense Dweildag plaats. Deze dweildag wordt georganiseerd door Carnavalsvereniging De Heiknüüters in samenwerking met Dweilorkest 94½. Sinds jaren staat de Rhedense Dweildag bekend als gezinsevenement. Voor de jeugd is er genoeg te doen, naast dat de jongens en meisjes van de muziek kunnen genieten, is er ook een springkussen, een mini-draaimolen en kunnen de kids zich laten schminken. Ook is er weer popcorn en suikerspin verkrijgbaar. Muziek, plezier en vertier voor jong en oud(er).

Het dweilfestival vindt plaats op het B. van Leeuwenplein. Via verschillende routes komen de deelnemers aan op het plein waar het spektakel om 13:00 uur zal losbarsten. De grote finale vindt plaats om 17:00 uur. De dweilorkesten strijden om de "Strijland" publieksprijs, beschikbaar gesteld door het alom bekende pannekoekenhuis Strijland uit Rheden. Het orkest met de beste totaalpresentatie (muziek & show) en die het inspeelt op het publiek zal met deze prestigieuze prijs naar huis gaan! 

18e editie 2016

Deelnemers 2016:
- Progr
amma volgt z.s.m.


Bekijk alle foto's van de Rhedense Dweildag 2015 (Rob Pietersma).

 

 
 
 

 

© March & Showband Rheden | Postadres: Postbus 17, 6990 AA Rheden | Bezoekadres: IJsselsingel 17, 6991 ZP Rheden | E-mail: info@march-showbandrheden.nl