Home

March & Showband Rheden is een actieve muziekvereniging en bestaat uit de volgende onderdelen;  Dweilorkest 94Ĺ, March & Showband Jong Rheden en March & Showband Rheden. Op onze website is veel informatie te vinden over onze geledingen; ondermeer wie we zijn, wat we doen, wat we willen en hoe we dat leuk en uitdagend houden voor al onze leden. Ondanks dat onze muzikanten enthousiast en gedreven zijn, het is en blijf een hobby dat we met veel passie uitoefenen.

Naast het musiceren organiseren we regelmatig activiteiten om onze sector op de kaart te houden; denk hierbij aan de Rhedense Dweildag, taptoes en play-inns voor jeugd en seniormuzikanten. Als er in het dorp Rheden wat te beleven is, staan onze muzikanten paraat. Daarnaast zijn we meer dan regelmatig zien- en horen in tijdens optredens in binnen- en buitenland, in het verleden ondermeer in BelgiŽ, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg en TsjechiŽ. Blijf onze website regelmatig bezoeken om op de hoogte blijven van onze activiteiten. Altijd als eerste op de hoogte zijn van wat ons bezighoudt? Volg ons dan via Twitter of like onze Facebookpagina.


Met vriendelijke en muzikale groet,

Leden en Bestuur, March & Showband Rheden.
 

 

 
   
 
 

VIP Sponsors

 

 

© March & Showband Rheden | Postadres: Postbus 17, 6990 AA Rheden | Bezoekadres: IJsselsingel 17, 6991 ZP Rheden | E-mail: info@march-showbandrheden.nl | Privacy Policy